معرفی کالج علمی-پژوهشی

یکی از مهمترین عوامل مؤثر در پیشرفت جوامع، توجه به آموزش و پژوهش و میزان سرمایه‌گذاری هوشمندانه در این زمینه می­ باشد. آن دسته از جوامعی که زمینه و بستر مساعدتری برای تعالی همه جانبه نظام آموزشی خود فراهم آورده و آن را سر لوحه حرکت علمی خود قرار داده‌اند، مدارج رشد و بالندگی را هر چه مطلوبتر و در زمان کوتاهتری سپری خواهند کرد. از آنجایی که دانش آموزان بعنوان نیروهای بالقوه علمی وفنی، آینده سازان کشور و عناصر تعیین کننده در رشد و بالندگی جامعه شناخته می شوند و در آینده با ورود به رشته های تحصیلی دانشگاهی نقش عمده ای در پیشرفت‌های علمی – پژوهشی کشور خواهند داشت، شناسایی استعدادهای برتر دانش آموزی، سازماندهی، پرورش و هدایت آنها در این مسیر می تواند سرمایه گذاری هوشمندانه­ای در جهت ساخت میهن عزیزمان باشد.در همین راستا دبیرستان فرزانگان 7 (دوره دوم) به عنوان یکی از مدارس موفق در بین مدارس سمپاد (تیزهوشان) با هدف ایجاد علاقه و انگیزه و فراهم آوردن بستری مناسب (به منظور پرورش خلاقیت  نوآوری و ابتکار عمل دانش آموزان ) در زمینه های مختلف پژوهشی و همچنین کاربردی نمودن مباحث تئوریک علمی، اقدام به برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی در مدرسه تحت عنوان کالج علمی پژوهشی در یک سال تحصیلی نموده است . این دوره ها توسط مدال آوران و نوابغ علمی کشور به صورت قابل فهم  برای نوجوانان برنامه ریزی شده تا علاوه بر کسب مهارت در برنامه ها ، افق دید بهتری نسبت به رشته های دانشگاهی پیدا کنند و بتوانند مسیر درست را با شناخت و علاقه خود انتخاب نمایند .

گروههای پژوهشی در این کالج شامل رشته های نانو تکنولوژی ، علوم پزشکی ، الکترونیک ، برنامه نویسی و رباتیک ، پرواز وهوا فضا ، علوم انسانی ، طراحی صنعتی ، سازه و عمران ، ارونیک ،  انرژیهای نو و نجوم می باشد .

اهداف برگزاری کالج علمی پژوهشی

• ایجاد بستری مناسب به منظور پروش خلاقیت، نوآوری و ابتکار عمل دانش آموزان و همچنین مهارت افزایی در زمینه های مختلف علمی - پژوهشی
  • کاربردی نمودن مباحث تئوریک آموزشی و آشنا ساختن دانش آموزان با روش ها و اصول عملی و علوم مختلف و به روز دنیا
  • ساماندهی و شناسایی علایق و استعداد های دانش آموزان در جهت پرورش و شکوفایی استعدادهای این عزیزان