المپیاد های علمی

با یاد خدا ، در ابتدا متن و کلام
   زینت بدهم به آن خالق تام

خواستیم تا یک بار دیگر ثابت کنیم :
   میشه هجاهای زندگی را در هر لحظه از زمان و مکان بخش کرد
                  افتخار می کنیم به اندیشه خلاقتان
                          افتخار می کنیم به دستان سازنده و توانایتان
                                          افتخار می کنیم به پاهای استوارتان
             سپاس داریم خداوندی را که دختران تلاشگری چون شما رابه ما بخشید
اصلا نمیخواییم مقوله المپیاد رو خیلی سخت و پیچیده توضیح بدیم . اینکه هر کاری تا تلاش و پشتکار ، دنبالش نباشه به هدف نمیرسه یک واقعیته . ولی نمیخواییم از المپیاد برای خودمون یک غول بسازیم که مدام نگرانش باشیم که آیا قبول میشیم ؟
چه تاثیری روی کنکور داره و سوالات دیگه
   تلاش می خواد                    همت میخواد                 امید میخواد
 ولی غیر ممکن نیست .
این رو ما نمیگیم این رو رفقای سال های گذشته در همین خانواده با گرفتن مدال طلا تعریفش کردند .
پس خیلی ساده بگیم که المپیاد در واقع همان مسابقه های دوره ای است .
یک قسمت از ریشه المپیاد برگرفته شده از زبان  ( ا ل ) ( فرانسوی ، ا ) که مبنای سال شماری یونانیان بوده .
هر چهار سال یک باردر شهر المپی واقع در پلوپونز افراد می آمدند و مسابقه هایی در همه گونه ورزش ها ترتیب می دادند و
شخص که مسابقه را می برد جایزه می گرفت
و معروف می شد . این مدت چهار سال بین دو دوره بازی متوالی را المپیاد می گفتند .
حالا این المپیاد یا همان مسابقه های دوره ای انواع مختلفی مثل المپیاد ورزشی و علمی و .... دارد .
این نوع از المپیاد که ما در آن شرکت می کنیم  المپیاد علمی جهانی  محسوب میشه .
این المپیاد جهانی هر سال برگزار میشه و از همه کشورها  دانش آموزانی که از مرحله دون کشوری  میگذرن در مرحله جهانی شرکت می کنند .
علاوه بر دریافت مدال های رنگارنگ یک تجربه خیلی منحصر به فرد محسوب میشه ضمن اینکه یک رزومه عالی در سطح جهانی به حساب میاد
و باعث میشه  در همه دنیا به عنوان افراد با استعداد و نخبه شناخته بشی .
مسابقات المپیاد های دانش آموزی جهانی ، جذاب ترین و با ارزش ترین تورنومنت علمی دانش آموزی جهان محسوب میشه .
عضو بنیاد ملی نخبگان شدن و معاف شدن از کنکور و معافی سربازی برای پسران و کلی اعتبار و مزایای
دیگه رو هم در برمی گیره . خیلی جالبه که حتی قبول نشدن در المپیاد هم حتی مزایا داره .
با توجه به تجربه دانش آموزانی که کلاس های المپیاد رو شرکت کردند و آزمون دادند  ولی قبول نشدن حداقل چیزی که براشون داشته انقدر
 تجربه بدست آوردند و حل مساله و تجزیه و تحلیل سوالات براشون راحت شده که موقع کنکور به راحتی به سوالات جواب دادند .

نقشه سایت