کمیکار
کمیکار طراحی و ساخت یک ماشین در ابعاد کوچک و کنترل واکنشی که نیروی محرکه ماشین را تأمین می کند .در این ماشین­ها، سوخت­رسانی باید مناسب و بدون خطر و بدون ایجاد آلایندگی باشد.در اواخر دهه 1990 ميلادي مسوولان انجمن مهندسي شيمي سعي كردند راهي را براي سنجش خلاقيت­ها و توانمندي­هاي علمي دانشجويان مهندسي شيمي پيدا كنند براي اين منظور طراحي يك رويداد سالانه رقابتي، علمي و جذاب در قالب مسابقات كميكار پيشنهاد گرديد. اولين دوره مسابقات جهاني در سال 2005 در گلاسكو اسكاتلند در كنار هفتمين كنگره جهاني مهندسي شيمي برگزار شد. هم­اکنون مسابقات کمیکار در بین دانشجویان و دانش ­آموزان علاقه­مندان بسیاری را به خود جلب کرده است که بستری مناسب برای نزدیک­تر شدن ارتباط دانشگاه و صنعت، ایجاد انگیزه، خودباوری، نشاط تحصیلی، ارزیابی خلاقیت و ابتکار عمل تیم­های شرکت­ کننده است.